elektryka2 napisał(a):na czym polega przeróbka cdifa żeby chodził modół Wifi
Sebcio napisał(a):
Zgodnie z obowiązującym prawem (prawo własności przemysłowej i prawo o ochronie praw autorskich)
micromax napisał(a):przerobka polega na podaniu zasilania z cdif na odpowiedni pin zlacza rs232, dostaniesz przerobionego cdifa spowrotem, otworz go a sie dowiesz, zrob fotki i wrzuc na neta. tajemnica z tego zadna, nie wiem w czym jest problem aby to upublicznic, axes nie ma sie czego bac bo konkurencja rozwiazania rozpracowuje jako pierwsza.
micromax napisał(a):szkoda ze ten modul jest tak wulgarnie wystajacy a nie np jak w orginalnych testerach iveco jako dokladka przykrecana do orginalnego testera. przenoszac czy szarpnac za kabel o co nie trudno w warunkach warsztatowych , mozna bardzo latwo go uszkodzic.
micromax napisał(a):piszac o mozliwych usterkach bralem pod uwage doswiadczenie i wieloletnia prace w warsztacie, gdzie czesto robi sie cos szybko, czasem ktos inny przechadzac zaczepi noga o kabel itd itd. komputera na zmiane z lutownica uzywam 8h/ dobe, czasem dluzej, nie jest to sprzet z ktorym moge sie obchodzic jak z jajkiem bo nie ma na to czasu. rozumiem ze cdif nie jest "heavy duty" ale byc moze moje uwagi zmienia cos
micromax napisał(a):z mojej strony zakup wifi w takiej postaci jak teraz jest bezcelowy, wytrzyma max miesiac. w postaci jak iveco jak najbardziej.
micromax napisał(a):zgodnie z obietnica zamieszczam fotki testera iveco, wifi w takiej postaci jestem sklonny zakupic. jest wygodnie, nie narazone na uszkodzenia.
Powrót do FAQ czyli najczęściej zadawane pytania
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości