Oscyloskop

Przykłady wykorzystania CDIF/w w konkretnych przypadkach - jakie narzędzie, jak ustawić, na co zwrócić uwagę

Oscyloskop

Postprzez mariusz1974 - Użytkownik CDIF/2 - 23 maja 2010, 19:28

Witam.Mam takie pytanko.Nasz CDIF posiada oscyloskop czterokanałowy.Czy jest możliwość kożystania i podglądu wszystkich czterech na raz :?:
mariusz1974 - Użytkownik CDIF/2
Nowicjusz

Re: Oscyloskop

Postprzez czarny12 - Użytkownik CDIF/2 - 23 maja 2010, 20:59

poszukaj na forum bo było chyba ze 100 razy na ten temat pisane
born from jets : czarny12@interia.pl : 604627449
czarny12 - Użytkownik CDIF/2
Fachowiec

Postprzez emdi - Użytkownik CDIF/2 - 18 lipca 2010, 21:17

Witam, no, no,no.... "odpaliłem" oscyloskop i... i moje zdziwienie nie zmieściło sie na ekranie??? A no tak, cała masa kolorowych i dostatecznie dużych "klawiszy", czytelnych jak diabli i logicznych /bardziej niż w mojej komórce.../, logicznych i działających. Duże gratulacje dla ekipy z Axesu, teraz wiem na co czekałem!
Pozdrawia'm
Jeżeli robisz coś źle, to rób to dobrze, jeżeli nie, to się przynajmniej staraj...
emdi - Użytkownik CDIF/2
Nowicjusz

Postprzez Sebcio 19 lipca 2010, 12:30

emdi napisał(a):Witam, no, no,no.... "odpaliłem" oscyloskop i... i moje zdziwienie nie zmieściło sie na ekranie??? A no tak, cała masa kolorowych i dostatecznie dużych "klawiszy", czytelnych jak diabli i logicznych /bardziej niż w mojej komórce.../, logicznych i działających. Duże gratulacje dla ekipy z Axesu, teraz wiem na co czekałem!

Dziękuję, miło przeczytać pierwszą opinię na temat pracy jaką się włożyło w nowy oscyloskop. Ponieważ jest to nie tylko pierwsza opinia ale też jest ona pozytywna, oznacza to że praca nie poszła na marne :-) W sierpniowej edycji nowy oscyloskop będzie mógł działać jednocześnie ze sterownikiem i generatorem, ponadto zostaną dopracowane detale wizualne.

Podczas lat pracy nad rozwojem CDIF'a zauważyliśmy następujące zjawisko - jak ludzie są zadowoleni z czegoś, wtedy nic nie piszą. Natomiast wystarczy że pojawi się najmniejszy problem, od razu rozpętuje się piekło narzekania :) Dlatego dla nas brak narzekania jest pochwałą a gdy ktoś jeszcze nas pochwali jawnie, to już jest sukces roku ! :-D
* Sebastian Łastowski, Axes System
Sebcio
Axes System

Powrót do CDIF/2 w przykładach